Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 

 WP_Header_Purple

 

Wie zijn wij

FCA Fleet & Business biedt oplossingen voor de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf.

Contact

Wie zijn wij

De Fleet & Business Sales afdeling van Fiat Chrysler Automobiles beschikt over de expertise om te voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van alle typen klanten: zelfstandigen, zakelijke rijders, kleine en middelgrote ondernemingen, en grote bedrijven.

Met de zes merken Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Abarth biedt FCA Fleet & Business een volledig assortiment: van stadsauto's tot SUV's en lichte bedrijfswagens.

FCA Fleet & Business heeft voor elke wagenparkbeheerder een passende financiële oplossing – Operational lease, Financial Lease, Financiering – en biedt daarnaast service voor onderhoud en aftersales op maat. Een uitgebreid dealernetwerk met meer dan 6500 dealers en 10.000 erkende werkplaatsen in heel Europa staat voor onze klanten klaar.

Fiat
Functionaliteit en milieu

Al meer dan een eeuw biedt Fiat zijn klanten eenvoudige, betrouwbare en tegelijk innovatieve oplossingen die voldoen aan hun complexe mobiliteitsbehoeften.

De missie van het merk is om in elk model Italiaanse passie voor design te combineren met maximale efficiëntie en veelzijdigheid; motoren te construeren waarmee rijden een plezier wordt en die efficiënt brandstofverbruik en lage emissies garanderen; de beste technologie te gebruiken voor comfort en dat alles in betaalbare auto's met lage onderhoudskosten. Fiat maakt auto's die zich onderscheiden in stijl, rijplezier en functionaliteit en voorzien in alle denkbare behoeftes.

Alfa Romeo
Sportieve technologie

De onderscheidende, harmonieuze lijnen van een Alfa Romeo weerspiegelen de lange sportieve traditie van het merk.

Elk model is een geraffineerde symbiose van stijl, prestaties, comfort en veiligheid. Dankzij voortdurende innovaties in motorentechniek en het gebruik van lichtgewichtmaterialen, behoren de modellen van Alfa Romeo tot de beste in klasse waar het gaat om het combineren van lage kosten met hoge prestaties en voortreffelijke rijeigenschappen als basis voor pure rijemotie.

Fiat Professional
De ideale partner

Fiat Professional ontwerpt en bouwt lichte bedrijfswagens die perfect inspelen op de transportbehoeftes van zijn klanten.

De Ducato, Scudo, Doblò Cargo, Fiorino, Strada en bestelversies van Fiat-personenauto's vormen het aanbod waarmee Fiat Professional bedrijven in hun groei ondersteunt. Als FCA-merk voor bedrijfsvoertuigen werkt Fiat Professional samen met een groot aantal gespecialiseerde grote en kleine carrosseriebedrijven die de verschillende Fiat-modellen aanpassen aan de specifieke eisen van individuele klanten.

Abarth
Een levende legende

Abarth is gespecialiseerd in het opvoeren van prestaties. De filosofie van het merk is kleine auto's sneller en sterker maken, en het gewone ombouwen tot het buitengewone.

Sinds de comeback in 2007 produceert Abarth op sportiviteit gerichte auto's als de moderne voortzetting van het bedrijf dat in 1949 werd gesticht door Carlo Abarth, een legende in de wereld van de autosport.

Jeep
Een legendarisch merk dat overal in de wereld bekend staat als symbool van vrijheid en onverzettelijkheid

75 jaar na zijn oprichting biedt Jeep een complete serie modellen gebaseerd op zijn legendarische erfgoed die Jeep-rijders de zekerheid geven om ieder avontuur met vertrouwen aan te gaan.

Sinds de bouw van de eerste Jeep in 1941 heeft Jeep steeds weer opnieuw unieke, veelzijdige en functionele voertuigen geproduceerd die zijn klanten een gevoel van vrijheid geven dat door geen enkel ander merk kan worden geëvenaard.

 

 WP_Footer_Purple